We Serve

Lionsclub Walcheren

Lions Walcheren is opgericht in 1964 en is de sponsorclub van Lions Vlissingen en Lions Middelburg. Onze club heeft 34 leden die zich belangeloos inzetten voor tal van projecten.
Wij zijn een mannenclub (dus niet gemengd), maar regelmatig zijn er bijeenkomsten waarvoor de partners van de leden worden uitgenodigd. Dit jaar viert Lions Walcheren haar 50 jarig jubileum.

Lions Walcheren is een actieve en gezellige club. Op onze clubavonden nodigen wij regelmatig sprekers uit, die een voordracht houden over actuele zaken in Zeeland en Walcheren. De 'we serve' gedachte is bij ons terug te vinden door onze actieve inzet voor een aantal projecten. Zo helpen wij al jaren kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg met het onderhoud en bouwen van nieuwe stallen, organiseren wij tweejaarlijks een concert voor mensen die daar zelfststandig niet meer naartoe kunnen en zijn wij de organisator van King of the Channel.

Wij houden tweemaandelijks onze vergadering op de eerste en derde woensdag van de maand van 18.00uur tot ca. 21.00uur. Onze 'standplaats' is restaurant Hildernisse, Plein 1940, Middelburg.