Jaarthema 2014 - 2015

Het jaarthema van de nieuwe gouverneursraad is:

 

SAMEN LIONS

VOOR IEDEREEN LIONS 

  

'Samen Lions voor iedereen Lions' symboliseert de oneindige dynamiek van onze organisatie: we zijn samen Lions, we willen iedereen kunnen dienen en ons ledenaantal verhogen, om uiteindelijk 'samen' nog meer te kunnen doen.

Het motto in het logo is in het rond geschreven, opdat de dynamiek steeds weer vanuit het woord 'samen', zowel het begin- als eindwoord van de zin, versterkt wordt.

 


Hier ziet u het logo van 100 Jaar Lions, het centennial. Wij vieren dat in 2017, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang! Klik op het logo voor nadere informatie.  

Column

Over Lionisme en vriendschap

Door Pieter Haex

Het was een regenachtige maandagavond en ik mocht, namens het district, op bezoek bij LC Hilversum om een presentatie te geven over wat er komt kijken bij het oprichten van een Leo club. Toch zat ik er ook een beetje voor mezelf zoals zal blijken…

Als nieuwsgierige en onderzoekende jongeman, en fellow Lion, ben ik altijd benieuwd naar de vergaderingen van andere clubs. Draagt iedereen zijn of haar speldje? Genieten ze ook van een twee- of driegangendiner? Wat zou de gemiddelde leeftijd zijn? Zo maar wat vragen die in me opkwamen :-).

Lees verder »