advertentie

Jaarthema 2014 - 2015

Het jaarthema van de nieuwe gouverneursraad is:

SAMEN LIONS

VOOR IEDEREEN LIONS

'Samen Lions voor iedereen Lions' symboliseert de oneindige dynamiek van onze organisatie: we zijn samen Lions, we willen iedereen kunnen dienen en ons ledenaantal verhogen, om uiteindelijk 'samen' nog meer te kunnen doen.

Het motto in het logo is in het rond geschreven, opdat de dynamiek steeds weer vanuit het woord 'samen', zowel het begin- als eindwoord van de zin, versterkt wordt.

Hier ziet u het logo van 100 Jaar Lions, het centennial. Wij vieren dat in 2017, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang! Klik op het logo voor nadere informatie.

Column

EEN SPIEGEL?

Door George Hooijer

Onder kop ‘Dure wijn drinken? Dienstbaar zijn!' publiceerde Trouw een artikel over een lunchbijeenkomst van een Rotaryclub in Amsterdam (Trouw, dinsdag 14 april). Het is een lezenswaardig artikel in meerdere opzichten. Voor Lions is het herkenbaar, ook al wordt de Lionsorganisatie door een rotarian in het artikel getypeerd als ‘Als het je alleen om netwerken te doen is, kun je volgens de rotarians beter voor een zakenclub als de Lions kiezen.