advertentie

Jaarthema 2014 - 2015

Het jaarthema van de nieuwe gouverneursraad is:

SAMEN LIONS

VOOR IEDEREEN LIONS

'Samen Lions voor iedereen Lions' symboliseert de oneindige dynamiek van onze organisatie: we zijn samen Lions, we willen iedereen kunnen dienen en ons ledenaantal verhogen, om uiteindelijk 'samen' nog meer te kunnen doen.

Het motto in het logo is in het rond geschreven, opdat de dynamiek steeds weer vanuit het woord 'samen', zowel het begin- als eindwoord van de zin, versterkt wordt.

Hier ziet u het logo van 100 Jaar Lions, het centennial. Wij vieren dat in 2017, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang! Klik op het logo voor nadere informatie.

Column

Veranderingen

Door George Hooijer

Nogal wat kilometers gemaakt in de laatste weken. Bekende weg, dus tijd om na te denken. Onder andere over Lionszaken. Rode draad van mijn overpeinzingen: veranderingen. Wat verandert er zoal in Lionsland? In willekeurige volgorde noem ik wat zaken.

‘Nieuwe wind door de Nationale Conventie’, dat kan niemand ontgaan die onze website aanklikt. Met veel elan en creativiteit is een programma voorbereid om de jaarvergadering van onze organisatie (nog) aantrekkelijker te maken.