Process terminated. Turn on $migrateRun to run the migration `` from `3` Lions Clubs Nederland
We Serve

Lionsclub Home 2016

Welkom op de website van de Lions Club Leusden

 

Welkom op de website van de Lions Club Leusden

 

Het is vast geen toeval dat je onze site bezoekt. Misschien is het omdat je deel wilt nemen aan een evenement dat wij organiseren maar misschien ook om eens rustig te lezen wie wij zijn en wat wij doen.

 

De Lions Club Leusden zet zich actief in voor de medemens door het organiseren van evenementen waar door de Lions de handen uit de mouwen gestoken worden maar ook door het organiseren van acties die geld opbrengen.

 

Wij steken daar met plezier tijd en energie in. Het is een leuke manier om iets voor een ander te betekenen en bovendien is het altijd fijn om mensen te ontmoeten die van elkaar willen leren, hun werk een rol kunnen geven in Lions verband en die graag op die manier met andere over werk en ontwikkelingen praten.

 

Tenslotte leren we iets over maatschappelijke thema's, verhalen van bedrijven en van specialisten in hun vak door lezingen die gegeven worden. Kortom, een bijzonder leuke en positieve manier om actief bezig te zijn voor en met je medemens.

 

Bekijk onze lopende of net afgeronde activiteiten om nog beter te begrijpen waar wij ons voor inzetten en op welke wijze

 

Ga direct naar de pagina van de Najaars Wijnproeverij 2016