We Serve

Lionsclub Harderwijk

Welkom op de website van LIONSCLUB HARDERWIJK.

Lionsclub Harderwijk is een inspirerende club van enthousiaste mannen. Lions helpen veel en op veel manieren. Het is een van de doelstellingen van de Lions organisatie: We Serve.

De Lionsclub Harderwijk organiseert acties en evenementen, soms om fondsen te werven voor goede doelen, soms door zelf de handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Wij zijn een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert en tegelijk stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen worden uitgewisseld. Ook op deze manier draagt de vereniging bij aan de We Serve gedachte en aan de ontwikkeling en ontplooiing van haar leden. De kennis, problemen, persoonlijke ervaringen en meningen van iemand uit een andere discipline bieden elke Lion wel iets.

Twee maal per maand (op donderdag) zijn er bijeenkomsten om 18.00 uur in Hotel Baars te Harderwijk. Op de 1-ste donderdag houden we onze Huishoudelijke vergadering. Op de 2-donderdag hebben we een presentatie van één van de leden of een gastspreker of is er een leuke, gezellige activiteit.

De club is opgericht op 9 mei 1968 en gechartered op 5 oktober 1968. Op dit moment telt de club 38 leden.

BEKIJK OOK ONZE NIEUWE WEBSITE !!