Lions Club Noordwijk organiseert op 29 juni om 17.45 a.s. een grandioos Zomergala in Grand Hotel Huis ter Duin. Het Zomergala staat dit jaar in het teken van veiligheid aan onze prachtige Noordwijkse kust. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere gala, waarbij we ons inzetten voor twee lokale projecten die van essentieel belang zijn: Een Rescue Water Craft voor de Noordwijkse Reddingsbrigade. En zwemlessen voor leerlingen tussen 12-18 jaar van de Internationale Schakelklas.

Hoe ziet de avond eruit?

We ontvangen u met een heerlijk aperitief op het terras aan zee van Huis ter Duin. Vervolgens geniet u van een exclusief driegangendiner met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement, omlijst door swingend entertainment. Tijdens het diner vinden er een veiling en een loterij plaats met prachtige kavels.

Kunnen wij op uw komst rekenen?

Reserveer direct uw stoel of tafel, inclusief entertainment, diner en bijpassend wijnarrangement, voor € 225 per persoon. Het is ook mogelijk om tafels voor 6, 8, 10 of 12 personen te reserveren.

Wilt u deze luxe ervaring compleet maken met een overnachting? Ontdek de speciale aanbieding van Huis ter Duin voor een onvergetelijk verblijf. Boek hier nu direct uw overnachting via de officiële boekingsmodule van Grand Hotel Huis ter Duin. Of scan onderstaande QR-Code
Uw aanwezigheid maakt een groot verschil! Stuur een e-mail naar noordwijk@lions.nl of neem contact op met uw contactpersoon binnen Lions club Noordwijk om uw
stoel of tafel te reserveren

Namens Lions Club Noordwijk,
Hartelijke groet,
Henk Nachtegaal
PRESIDENT