Sinds de coronatijd is knuffelen uit den boze en schudden we zelfs geen handen meer. Daarom is het idee ontstaan om knuffels aan te bieden. En wat past er beter bij onze identiteit? Precies, de leeuw! Deze pluchen leeuwtjes stralen warmte en genegenheid uit en kunnen groot en klein troost bieden. Maak kennis met onze kleine leeuw Leo en zijn grote broer Theo.

Ideeën voor clubacties

Je kunt met de leeuwtjes een leuke clubactie opzetten. Bijvoorbeeld de knuffels cadeau doen aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hulpdiensten en mensen in de zorg. Maar ook cadeau geven aan nieuwe leden of bij kraamvisites. Of verkopen ten bate van een eigen clubdoel. Dat kan in een fysieke stand voor de supermarkt, maar ook met een eigen webshop. Als je de leeuwtjes wilt verkopen, dan geldt een vaste verkoopprijs van € 9,95 (kleine Leo) en € 24,95 (grote Theo).

Bedenk iets leuks, als club, of sla de handen ineen met andere clubs! Vergeet niet om er een mooie (cadeau)verpakking om te doen; op internet vind je hiervoor genoeg inspiratie. Samen maken we er iets moois van!

Over de leeuwtjes

De pluchen leeuwtjes zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de Europese eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu (CE-markering). Ze worden exclusief voor onze Lions- en Leoclubs geproduceerd en zijn voorzien van een blauw halsbandje met (afneembaar) Lionslogo. Leo is 18 cm hoog en Theo 40 cm.

Bestellen nu extra voordelig

Clubs kunnen hun bestelling plaatsen in onze Leeuwtjeswinkel. Je kunt kiezen uit een doos met 48 kleine leeuwtjes en een doos met 8 grote leeuwtjes. Omdat de actie voor het Prinses Máxima Centrum is afgesloten, is de opslag op de inkoopprijs vervallen! Dus je kunt nu extra voordelig inkopen. Als club bepaal je nu helemaal zelf aan welke goed doel  je de opbrengst besteedt.

De voorraad is op een centrale plaats in Nederland opgeslagen, maar de coördinator Activiteiten in ieder district beschikt ook over een kleine voorraad. Ook sommige clubs hebben een extra voorraad. Bel dus even met de coördinator Activiteiten in je district. Verzending gaat in overleg. Als je ze bij dit voorraadadres ophaalt, komen er geen verzendkosten bij. En als je voor meer dan € 1500 bestelt, worden ze gratis naar jouw adres geleverd. Bij de coördinator zijn ook promotiematerialen beschikbaar zoals banners en beachflags.

Inkoopprijs

Vaste verkoopprijs Opbrengst
Kleine leeuw  € 5,45 € 9,95 € 4,50
Grote leeuw  € 13,45 € 24,95 € 11,50

Heb je vragen over de Leeuwtjesactie, stuur dan een e-mail naar info@lions.nl.