New Voices Symposium, 27 maart 2021:
‘De menselijke maat in Leiderschap: Tijd voor een reset’

Een unieke belevenis en spannende expeditie naar een toekomst die roept: ‘Tijd voor een Reset’. Wat zijn de meest vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen? Hoe kunnen we samen –vanuit verlangen- een meer duurzame wereld en inclusieve samenleving creëren? Kortom, een symposium dat je niet mag missen!

Webinar met veel interactiviteit en een spannende quiz

Tijd voor een Reset’ is een super interactief inspiriment en geeft veel antwoorden op prangende vragen. Hoe kritischer de vragen worden des te meer Ruud Veltenaar in zijn kracht komt. Er is ruimte voor online-debat op basis van stellingen en een spannende quiz zorgt ervoor dat het symposium boeit tot het einde.
Ben jij één van de 3 winnaars van de quiz, dan ontvang je aan het einde van het symposium het boek ‘Once Upon A Future’ dat is genomineerd voor ‘het Managementboek van het Jaar (2021)’.

Ruud Veltenaar – filosoof, auteur en impact investor

Het inspiriment wordt verzorgd door Ruud Veltenaar; toekomstdenker, scientivist, schrijver van de bestseller ‘Once Upon A Future’ en mondiaal één van de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers van het moment. Ruud heeft meer dan 25 jaar leiding gegeven aan bedrijven op alle continenten, was oprichter van o.a. Planet Internet en Parkmobile en heeft ook zijn sporen verdiend als impact investor en SDG ambassador voor de VN.

Aanmelden

Wil je er ook virtueel bij zijn op zaterdag 27 maart a.s.? Meld je dan vóór 24 maart aan via onderstaande link. Introducés zijn ook van harte welkom.
Enkele dagen voor het symposium ontvang je een link en een wachtwoord voor deelname. Je hoeft niets te downloaden, het webinar kan in elke browser op elke computer, tablet of mobiele telefoon gevolgd worden.

Datum:     zaterdag 27 maart 2021

Tijd:          10:00 tot 12:00 uur

Locatie:    webinar via Zoom

Voor wie:  alle Lions en LEO’s (en introducés)

New Voices Nederland: Maria van Beers, Eveline de Ronde, Esmée Duijn, Marianne Knijnenburg, Gery Groen, Marianne Wennink, Marinka Kampen

Heb je vragen? Stuur een mail naar Gery Groen

Wij verwelkomen je graag op zaterdag 27 maart 2021!

Hartelijke groet,

Gery Groen
New Voices Coördinator MD 110

Hier vind je het aanmeldformulier ►

Over New Voices

De Lions New Voices werken aan vernieuwing en het vergroten van diversiteit binnen de Lions organisatie. Wij maken belangrijke maatschappelijke thema’s en uitdagingen bespreekbaar die ook ons als Lion en als mens raken. Want we kunnen toch niet langer ontkennen, dat onze samenleving steeds verder polariseert. Het vertrouwen in de politiek en onze leiders erodeert waardoor de menselijke maat nog meer het slachtoffer dreigt te worden van het korte termijn denken. Waarom is het zo moeilijk om ons gedrag aan te passen, aan de natuur en aan elkaar. Wat zijn onze gewoonten die leiden tot grote ecologische en sociale risico’s? Hoe vinden we een gezonde balans tussen welzijn en welvaart en tussen economie en planeet? Hoe kunnen we ons vanuit het hoofd én hart met elkaar verbinden (ook binnen de Lionsclubs). Hoe kan de menselijke maat in leiderschap een verbindende factor zijn? Dat is waar wij ons binnen New Voices mee bezig houden.