27 november 2021
Heineken Experience, Amsterdam

Nationale Najaarsconventie van Lionsclubs Nederland op 27 november in Heineken Experience. Na precies twee jaar kunnen en mogen we als Lions en Leo's elkaar weer fysiek ontmoeten. Wat een feest! Geen digitale meeting meer, maar gewoon elkaar weer zien. Daarom willen we aan deze najaarsconventie een extra feestelijk tintje geven en hebben we er een gezellig dagprogramma van gemaakt, voor jou en je partner. Prik zaterdag 27 november 2021 van 9.00 tot 17.00 uur in je agenda. Let's (re)connect!

Programma

• 09.00 uur: Inloop en ontvangst van Lions, Leo’s en partners. Bezoek aan de standhouders zoals Lionswinkel, Fight for Sight, Duurzame Leefomgeving en verkoop van Leeuwtjes.
  • 09.30 uur: Lions en Leo's gaan naar het Koelschip van Heineken Experience voor de conventie; partners kunnen naar de Albert Cuypmarkt wandelen.
  • 10.00 uur: Aanvang conventie, zie agenda
  • 12.00-13.00 uur: Gezamenlijke walking lunch in De Molenzolder
  • 13.30-15.00 uur: Keuzeprogramma: Boottocht grachten, Tour Heineken Experiende of Wandeling
  • 15.00-17.00 uur: Afsluitende, aangeklede borrel in De Molenzolder. Tevens viering van het 70 jaar Lionsclubs Nederland, samen met de oudste club van Nederland Amsterdam Host 1.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden vind je via deze link.