Nationale Najaarsconventie, 7 november 2020, 10:00 - 12:00 uur, digitaal

Wegens Corona zal de Najaarsconventie digitaal plaatsvinden.

Helaas kunnen we elkaar weer niet fysiek ontmoeten, maar we maken deze conventie toch aantrekkelijk en interessant om bij te wonen. Ook ditmaal zonder reistijd en toegankelijk voor iedereen.

We schakelen hiervoor het platform https://online-alv.nl in. Binnenkort wordt verdere informatie over de noodzakelijke registratie, de aanmeldprocedure en hoe het stemmen in zijn werk gaat bekend gemaakt.

Clubs die ingelogd zijn kunnen stemmen op de conventie en alle Lionsleden kunnen interactief via de chat reageren. Toch verzoeken we u om eventuele vragen, suggesties of ideeën al voor 29 oktober via e-mail info@lions.nl te delen.

Zoals statutair vereist, zijn alle vergaderstukken vanaf nu voor iedere Lion beschikbaar in de ownCloud, het archief van Lionsclubs Nederland.

De link naar die stukken is:Landelijk MD110/Lionsclubs Nederland (MD110)/Landelijke Conventies/ 2020Najaarsconventie/Vergaderstukken.

Let op: Eerst even inloggen op ownCloud met e-mailadres en LOLAS-wachtwoord om de bestanden in deze map te kunnen lezen.