29 mei 2021
Den Haag

Lions International was betrokken bij de oprichting van de Verenigde Naties in 1945. De gedeelde maatschappijvisie van beide organisaties schept al 75 jaar een bijzondere band.

In belangrijke VN-steden zoals New York, Genève, maar vooral ook in Den Haag wordt elk jaar een Lions VN-dag georganiseerd. De Haagse Lionsclubs weten elk jaar topsprekers te werven voor het jaarlijks actuele thema. Beter geïnformeerd kun je niet worden!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma voor deze bijzondere dag. Kijk dus regelmatig op onze site voor meer informatie.

Wil je meer weten over de historische connectie tussen Lions en de VN? Kijk dan op youtube onder 'A History of Lions and the United Nations'.