Sinds de coronatijd is knuffelen uit den boze en schudden we vaak ook geen handen meer. Daarom is het idee ontstaan om knuffels aan te bieden. En wat past er beter bij onze identiteit? Precies, de leeuw! Deze pluchen leeuwtjes stralen warmte en genegenheid uit en kunnen groot en klein troost bieden. Maak kennis met onze kleine leeuw Leo en zijn grote broer Theo.

Ideeën voor clubacties

Je kunt met de leeuwtjes een leuke clubactie opzetten. Bijvoorbeeld de knuffels cadeau doen aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hulpdiensten en mensen in de zorg. Maar ook cadeau geven aan nieuwe leden of bij kraamvisites. Of verkopen ten bate van een eigen clubdoel. Dat kan in een fysieke stand voor de supermarkt, maar ook met een eigen webshop. Als je de leeuwtjes wilt verkopen, dan geldt een vaste verkoopprijs van € 9,95 (kleine Leo) en € 24,95 (grote Theo).

Bedenk iets leuks, als club, of sla de handen ineen met andere clubs! Vergeet niet om er een mooie (cadeau)verpakking om te doen; op internet vind je hiervoor genoeg inspiratie. Samen maken we er iets moois van!

Over de leeuwtjes

De pluchen leeuwtjes zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de Europese eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu (CE-markering). Ze zijn exclusief voor onze Lions- en Leoclubs geproduceerd en zijn voorzien van een blauw halsbandje met (afneembaar) Lionslogo. Leo is 18 cm hoog en Theo 40 cm.

Let op!

De verkoop van de leeuwtjes aan clubs is inmiddels geëindigd. Clubs kunnen contact opnemen met de districtscoördinator Activiteiten, om te informeren of deze nog beschikt over exemplaren.