Laat de Oekraïners niet in de kou zitten!

Doneer en geef warmte!

Vorige winter hebben wij onze krachten gebundeld om scholen en kinderdagverblijven in Oekraïne te steunen met generatoren. De actie was een groot succes. Maar liefst 2.260 generatoren werden gedoneerd, ten bedrage van 1,5 miljoen euro. Door het spontane, succesvolle samenwerkingsverband tussen 13 Europese landen (België Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, IJsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Zwitserland, én Oekraïne) konden maar liefst 300.000 kinderen geholpen worden. Het is wéér winter en de situatie is erger dan vorig jaar. We gaan opnieuw de krachten bundelen door houtkachels te laten maken en leveren aan gezinnen in het zuidoosten van Oekraïne en nu samen met LCIF! In met name zuidoost Oekraïne is grote behoefte aan houtkachels. Gas en diesel zijn schaars en de inwoners moeten hout gebruiken om te koken en zich te verwarmen. Trots kunnen wij melden dat in Finland de productie is gestart van speciaal voor dit project ontworpen LIONS houtkachels/ stoves. Efficiënt, effectief en voldoen aan alle eisen.

Gemaakt van RVS, prima geschikt om eten te bereiden en
als verwarming
• Met aslade en goede luchtcirculatie
• Handleiding in het Engels en het Oekraïens
Kostprijs : slechts € 150 per houtkachel all-in
• Inclusief transport naar Charkiv, Pavlograd en Zaporizja
• Op de kookplaat met laser gegraveerd ons LIONS logo

Doe mee en stort je bijdrage voor de houtkachels/stoves op de bankrekening
van Stichting Lions Hulpfonds, NL31 ABNA 0413 880 184, onder vermelding van
‘STOVE’. Deze stichting is een ANBI.

Doe mee, maak er ook jouw project van!