Wil jij ook een Lion worden?

Ben je maatschappelijk betrokken en zet je je talenten graag in voor je omgeving? Dan is de Lionsclub misschien iets voor jou! Je krijgt er veel voor terug: energie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling en vrienden voor het leven. Lions zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met ruim 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld. In Nederland zijn ruim 430 Lionsclubs actief: mannen-, vrouwen- en gemengde clubs, maar ook speciale clubs met alleen expats of mensen met dezelfde culturele achtergrond. Geen enkele club is hetzelfde.

Heb je interesse om lid te worden van een Lionsclub? Vul dan onderstaand formulier in. Lionsclubs beslissen zelf over de aanvraag van nieuwe leden. Het kan voorkomen dat een club een aanvraag afwijst, omdat er voldoende leden uit jouw beroepsgroep vertegenwoordigd zijn. Je aanvraag wordt dan door de districtscoördinator Ledenbeleid doorgestuurd naar een andere club in je omgeving.

Interesse? Vul dan dit formulier in: