We Serve

Lionsclub Delft Princestad

De club

Welkom op de website van de Lions Club Delft Princestad. De club is opgericht in 1983 en telt op dit moment 40  (mannelijke) leden.

Wij komen twee keer per maand bijeen en organiseren daarnaast gedurende het verenigingsjaar  diverse activiteiten, om de onderlinge band te versterken. Regelmatig ondernemen we activiteiten voor een goed doel.
Voor meer informatie zie de berichten op de volgende pagina’s:

Ons e-mail adres is: Delft.Princestad@lions.nl

Nieuwsberichten

Delft 26 november 2016 - Leden van de Lions Club Delft Princestad hebben in de stad tulpen geplant voor ‘het vergeten kind’. Deze actie is onderdeel van het nationale cadeau in het kader van het 100-jarige bestaan van de Lions Club International.

‘Het vergeten kind’ zet zich in voor kinderen tot 18 jaar die worden opgevangen vanwege een onveilige of instabiele thuissituatie, bij voorbeeld als gevolg van huiselijk geweld.

Zie meer berichten op de nieuwspagina.

Delft Princestad welcomes visiting Lions!

You will find us each 2nd Thursday of the month at 18:00 hrs. and each 4th Thursday of the month at 20:00 hrs at our regular place "Het Meisjeshuis", Oude Delft 112, Delft.

If you can find the time to visit us, an e-mail to our secretary (delft.princestad@lions.nl)  is highly appreciated.