Projecten 2013 - 2014

Ons advies, raadpleeg onze website regelmatig om op de hoogte te blijven van onze initiatieven.
Onder de rubriek 'Nieuws' treft u een aankondiging van onze meest recente activiteiten.

Project 2013-2014

Sponsorprojecten 2013-2014

Voor deze keer hebben we de volgende sponsordoelen gekozen:

- Stichting(Foundation) CEYRAC HOSPITAL

Bijdrage om kasteloze vrouwen in India gratis medicijnen te verschaffen

- Community Development Concern (CDC)

Steun aan ex-lepralijders, die een zelfstandig volwaardig bestaan trachten op te bouwen in een 'eigen' dorp in Ghana

- Stichting Kambengo

Uitbreiding van de inventaris voor een kraamkliniek in Gambia

Activiteiten 2014

SPAREN VAN DOUWE EGBERTSPUNTEN

Aan de lezer en allen die de Voedselbank een goed hart toedraagt.

Lionsclub Leiden Lakenstad is in 2014 actief met het inzamelen van geld voor goede doelen. Daarvoor organiseert deze club activiteiten om fondsen te werven.

Naast deze goede doelenactiviteiten gaat de club in het jaar 2014 punten van Douwe Egberts inzamelen, de zogeheten DE Waardepunten die op alle pakken koffie en thee van Douwe Egberts zitten.  Met deze actie geven we een vervolg aan onze  eerdere acties voor onze lokale en regionale Voedselbank. Na het inzamelen van DE (= Douwe Egberts) waardepunten kunnen we  deze bij Douwe Egberts inwisselen en kunnen wij pakken koffie aan de Voedselbank schenken.

Naar het idee van LC Leiden Lakenstad: EEN MOOIE ACTIE!

zie ook: www.lionshelpen.nl

DOET U MEE?

LC Leiden Lakenstad wil u vragen om de DE Waardepunten, die u vast en zeker in een laatje in uw huis heeft liggen, bij ons in te leveren. Dat kan bij alle leden van onze club én op de volgende specifieke adressen:

1.     Rianne Meester-Broertjes, h.a.meester-broertjes@planet.nl; telefoon 071-3011697; 06-51316746 en met adres Clinckenburgh 27, 2343 JG Oegstgeest.

2.     Inge Bochardt, info@bochardt.nl; telefoon 071-5661429; 06-20285386 en met adres Kaiserstraat 55, 2311 GP Leiden.

U kunt ons bellen om een afspraak over het inleveren te maken. Wij tellen de punten, dus u kunt ze ongesorteerd komen brengen!

___________________________________________________________________________________

Running Dinner

Onze club zal voor belangstellenden een Running Dinner organiseren. De opbrengst zal te goede komen aan onze doelen. Hieronder vind u informatie.

Mocht u meer willen weten, neem dan contact op met  leiden.lakenstad@lions.nl

Activiteiten 2013

Concert in het Groene Kerkje te Oegstgeest

15 november 2013

Vrijdag 15 november werd ons jaarlijks concert gegeven. Deze keer trad het Devienne Ensemble op.

Boekenwinkel Lakenstad.

Begin februari zijn we gestart met een digitale boekwinkel. Via onderstaande link kunt u een keur aan boeken kopen. De collectie wordt op korte termijn uitgebreid met meer romans en kinderboeken.

Lakenstadboeken

Bijenmarkt 2013
Verkoop jams en chutneys, schorten en kaarten