Boardwisseling 2017

Boardwisseling Lions Club Delft

Zaterdag 24 juni 2017 waren alle Lionsleden uitgenodigd om de boardwisseling bij te wonen.

Dit jaar was het georganiseerd in het historische Kruithuis te Delft.

Na een kort welkomstwoord door de vertrekkende president Eric, die hierbij niet vergat om Koert als (ex ) - pastpresident te bedanken, werden bij de nieuwe president Rob de bijbehorende versierselen opgespelden omgehangen.

Dat hij hierna ietsje gebogen liep was vanzelfsprekend.

Rob verklapte vervolgens zijn strategie voor het komend jaar en vergat niet de nieuwe Vice te introduceren. Dat werd Ronald.

Het opspelden van de versieringen.

Nadat iedereen Rob en Ronald gefeliciteerd had, was het voorgerecht aan de beurt.

De vele verschillende schalen met lekkernijen waren door de leden, met name de dames, zelft gemaakt en smaakten fantastisch.

Het hoofdgerecht was een heerlijke barbeque, verzorgd door Rob met zijn familieleden.

Borrel na afloop van het officiele gedeelte.