Process terminated. Turn on $migrateRun to run the migration `` from `3` Lions Clubs Nederland

27e Lionsloop op 18 juni 2016

 

 Inschrijven Paul&Paul 27e Lions Rottemerenloop

Flyer van het evenement


 

Na een zeer geslaagde editie in 2015 met een groot deelnemersveld (ruim 250 lopers) zijn de voorbereidingen in volle gang voor de 27ste editie van de Lions Paul&Paul Rottemerenloop. Deze loop zal worden gehouden op 18 juni 2016 over autovrije en –arme wegen in het Rottemerengebied en als onderdeel van het Mid Summer Event (MSE). Dit event wordt een combinatie van sport en cultuur rondom de Prins Willem-Alexander roeibaan (Nely Gambonplein 1, 2761 EH, Zevenhuizen). De Lions club Zevenhuizen-Moerkapelle organiseert dit evenement samen met Team Zeparo. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op een groot aantal lopers die deelnemen. Een flyer van het evenement is nu beschikbaar.

 

 

 

Om 11.00 uur zal de oud-international Glenn Helder het startschot lossen voor alle afstanden van de Paul&Paul Lions Rottemerenloop. Na het lossen van het startschot door Glenn gaan de lopers op weg en zal voor een aantal het doel zijn om het parcoursrecord te lopen terwijl de meeste lopers voor hun eigen prestatie zullen gaan. Een overzicht van de verschillende routes van de 5km, 10km en 15km is hier gegeven.

 

De opzet is dat door het inschrijfgeld van de lopers en (lokale) sponsoring van de Paul&Paul Lions Rottemerenloop goede doelen worden ondersteund. Eén van de begunstigden is de stichting Roparun die goede doelen ondersteunt t.b.v. mensen met kanker. Het succes van deze sponsoring wordt mede gevormd door de deelname aan de Lions Rottemerenloop. De andere begunstigden zijn: Stichting Buddies (Nesselande), het Leontienhuis (Zevenhuizen) en SKR (Moerkapelle).

 

De inschrijving vindt plaats vanaf 9.00 uur bij de startlocatie: de Prins Willem-Alexander roeibaan (Nely Gambonplein 1, 2761 EH, Zevenhuizen). De start is om 11.00 uur voor alle afstanden, de 5, 10 en 15 km. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden € 10. Op alle afstanden en in alle categorieën zijn prijzen te winnen en het rugnummer is de herinnering. Er is EHBO, kleedruimten/douches/kantine aanwezig.

 

Nesseloop op 21 mei as

De organisatie van de Lions Rottemerenloop werkt samen met de organisatie van de Nesseloop (Loopgroep Nesselande). De 10e Nesseloop wordt gehouden op 21 mei a.s. in Nesselande (Rotterdam). Het is een prachtig parcours, auto vrij, rondom de oevers van de Nesselande plas. Start en finish is op de Sicilië boulevard tegen over het winkelcentrum Nesselande.

Start

Jeugd: 10:00 uur met de afstanden 500 en 1500 meter

Volwassen: 11:00 uur met de afstanden 7 en 14 km.

 

Voor meer informatie over de Nesseloop (inclusief inschrijving):

www.hardloop-nes.nl en www.nesseloop.nl.