Lions International Stamp Club

Lions International Stamps Club (LISC) is in 1952 opgericht door Lions die ook filatelie als hobby hadden.

Doelstelling van LISC zijn gelijk aan die van LCI waarbij het verzamelen van postzegels, poststukken en aanverwante zaken betreffende de Lions organisatie centraal staat.

Wereldwijd heeft LISC momenteel zo’n vijfhonderd actieve leden. In het Verre Oosten met name China en Taiwan worden momenteel nieuwe chapters opgericht.

De verwachting is dat daar zo’n 500 tot 1.000 leden op korte termijn bijkomen. De leden van LISC zijn veelal Lions.

Ook Lions Clubs Nederland komt binnenkort met de uitgifte van Centennial postzegels.

Op de NATIONALE NAJAARSCONVENTIE, 26 november 2016, De Eenhoorn, Amersfoort en op deze website volgen binnenkort meer gegevens,

Onderstaand een bestelformulier.

Bestelformulier postzegels
  1. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.