Lions Zuidplas Rally

7de  de Haij & van der Wende Lions Zuidplas Rally (LZR):

Inschrijving geopend!

Inschrijving 7de LZR:

De 7de LZR wordt gehouden op 10 september 2016. De inschrijving voor dit unieke evenement kan via lionszuidplasrally@gmail.com of via het invullen van het inschrijfformulier en dit opsturen.

Verslag 6de LZR:

Lions Club Zevenhuizen heeft op 12 september 2015 met ondersteuning van de Skymasters de zesde de Haij & van der Wende Zuidplas Rally georganiseerd met deelname van een diversiteit aan klassieke auto's, sportieve autos, cabrio’s en youngtimers. Wederom onder prima weersomstandigheden zijn in totaal 81 equipes van start gegaan. Zij hebben een fantastische dag beleefd met volop creativiteit en activiteit in het gebied rondom de Utrechtse Heuvelrug en terug het Groene Hart in met een spectaculair slot van de rally middels een behendigheidsproef.

De foto's van dit unieke evenement zijn hier te vinden: foto's LZR. Daarnaast zijn er ook foto's gemaakt door Jan van Woerden, deze zijn te bekijken en na te bestellen via Clips Fotografie.