KENNISCONCOURS

Onderaan deze pagina kunt u zich opgeven voor de DEELNAME aan het Kennisconcours op 10 november a.s (2016).

Het concours is in de Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 9, 3512 XC Utrecht.

Op deze avond zal een dertigtal teams, samengesteld uit bedrijven, instellingen en serviceclubs uit Utrecht en omgeving, gaan uitmaken wie de wisselbokaal ‘Eeuwige Roem” mee naar huis mag nemen!

Het is de bedoeling dat een team bestaat uit zes personen. U kunt als team maar ook individueel inschrijven.

De vragen bevatten een zeer divers aantal onderwerpen over cultuur, algemene ontwikkeling, sport enzovoort.

Het kunnen open vragen zijn, multiple choice vragen, kiezen uit een rij. Het kunnen ook “live” vragen zijn met muziekfragmenten, geuren etc.

Het is dus van belang dat de samenstelling van het team zodanig is dat u zoveel mogelijk kennisgebieden afdekt. De deelnemende teams krijgen de vragen uitgereikt (en geprojecteerd met beamers), starten op een teken van de scheidsrechter en moeten na een bepaalde periode de vragen inleveren. Hierna begint de volgende vraag etc. Ondertussen kijkt de jury de opgehaalde antwoorden na en verwerkt de resultaten in digitale overzichten. Uiteraard worden de prestaties beloond met prijzen. Het belooft een leuke en hilarische avond te worden met een bijdrage aan een goed doel.

Het programma voor de avond is als volgt:

19.00 u. Zaal open.
19.45 u. Openingswoord, presentatie van het goede doel en uitleg.
20.00 u. Begin van het Concours
  Het Concours zal bestaan uit drie series van 4 onderwerpen. Elke onderwerp bestaat uit 8 vragen. Totaal dus 96 vragen.
Tussen de series zullen er pauzes worden gehouden.
22.30 u. Einduitslag en prijsuitreiking

Het internationale motto van alle Lionsclubs is “We Serve”. Door middel van het organiseren van dit Kennisconcours wil de Lions club Utrecht host ook deze gedachte vorm geven. De opbrengst van dit Concours komt dan ook geheel ten goede aan Kinderen met de rolstoel.

Een kind wordt afhankelijk van een rolstoel. Die rolstoel wordt wel geleverd, maar hoe ga je daar mee om. Kees Jan van der Klooster, zelf rolstoelgebonden en oud para-olympiër, geeft rolstoelvaardigheidstrainingen met succes. Er ontbreekt nog ondersteunend materiaal zoals een uitgebreide goede handleiding. Deze wil hij ook voor de rolstoelgebruiker schrijven. Daarmee wordt de mobiliteit van het kind sterk vergroot.

U kunt hem vinden op http://www.kjprojects.com. Lionsclub Utrecht Host wil Kees Jan bij dit project van harte ondersteunen door de opbrengst van het Kennisconcours 2016 aan dit project ter beschikking te stellen. Gezien het belang van dit project zal de opbrengst worden verdubbeld door de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, https://www.nsgk.nl/). Een hele mooie bestemming dus van de opbrengst.

Vooraf danken wij zowel de deelnemers als de sponsors voor hun bijdrage aan het slagen van deze avond en het behalen van onze doelstelling. Indien u nog vragen heeft over deze avond kunt u deze stellen via kennisconcours@lionsclubutrechthost.nl

Hieronder treft u tevens het deelnameformulier aan voor uw inschrijving.

Deze kunt u invullen en versturen (dit gaat vanzelf per e-mail). De kosten zijn € 150,- per team of € 25,- p.p. en moeten worden overgemaakt op rekening: NL03 ABNA 45 64 94 243 t.n.v. LC Utrecht host met vermelding 'Kennisconcours en naam van het team' of 'Kennisconcours en naam van individuele deelnemer'. Wij verzoeken u deze z.s.m. doch uiterlijk voor 1 november 2016 te voldoen. Voor nog meer informatie: 06 22 49 45 47

Sponsoring behoort ook tot de mogelijkheden. Uw bedrijf wordt dan zichtbaar op drukwerk of tijdens het evenement.

Indien het goede doel u aanspreekt en u, naast de deelname, ook wilt sponsoren dan kunt u uw bijdrage ook storten op

bovengenoemde rekening. Groot of klein, ieder bijdrage is welkom. Hieronder, op het deelnameformulier

kunt u uw bijdrage toelichten. De organisatie bedankt u bij voorbaat. Voor extra informatie: 06 22 49 45 47

De Lions wensen u veel plezier, wijsheid en succes.

Met vriendelijke groet,

Namens de Kennisconcourscommissie van Lions club Utrecht host,

Wim Uyterlinde

Commissievoorzitter

Hieronder kunt u zich opgeven voor de DEELNAME aan het Kennisconcours.

The requested form does not exist. /var/www/clients/client1/web1/web/modules/forms.module.php getHTMLForm