Process terminated. Turn on $migrateRun to run the migration `` from `3` Lions Clubs Nederland
We Serve

Lionsclub Home

Meet the LIONS

Op dinsdag 5 april aanstaande organiseert Lionsclub De Meerbloem het evenement ‘Meet The Lions De Meerbloem’. Van 18.30 tot 20.30 uur bent u in Hoeve Kromwijk (Voorweg 133, Zoetermeer) van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze Lions. In twee uur tijd praten wij u bij over wat wij doen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Graag aanmelden via zoetermeer.demeerbloem@lions.nl.

Wat doen we?

Lionsclub ‘De Meerbloem’ is een serviceclub. Dat betekent dat wij ons inzetten voor de maatschappij in de breedste zin van het woord. Daarvoor organiseren we jaarlijks diverse activiteiten. Zo organiseren we bijvoorbeeld de rolstoeldisco. Een evenement dat we in samenwerking met De Spil op touw zetten en waarmee we tientallen lichamelijk en geestelijk gehandicapten een onvergetelijke avond bezorgen. Daarnaast houden wij onder andere inzamelingsacties voor de Voedselbank, zetten wij ons in tijdens NL Doet en organiseren we grotere evenementen zoals het Lions Zomerbanket op touw. Door deze activiteiten te combineren met gezellige clubavonden, is ‘De Meerbloem’ een echte vriendenclub. En dat zijn we al meer dan 25 jaar! Lions Club Zoetermeer de Meerbloem is aangesloten bij Lions Clubs International, de grootste internationele organisatie van seviceclubs. Wij zijn opgericht in 1989 en hadden onze charternight op 25 november 1989.  Lions Club Zoetermeer de Meerbloem is een van de drie Zoetermeerse Lions Clubs naast onze moederclub Lionsclub Zoetermeer is dat Lionsclub Soetermare. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op Facebook:  https://www.facebook.com/DeMeerbloem?ref=hln

Zie Agenda en Nieuws voor meer informatie over onze recente activiteiten.

Serviceclubs

Serviceclubs vonden in de eerste decennia van de vorige eeuw hun oorsprong in de Verenigde Staten. De Lions zijn opgericht door Melvin Jones in Dallas (Texas) in oktober 1917. De Lionsorganisatie kent internationaal bijna 1,4 miljoen leden, meer dan 46 000 lionsclubs in 193 landen en is daarmee wereldwijd de grootste organisatie van serviceclubs. Het internationale motto van alle Lions-activiteiten is 'we serve'. Met deze gedachte proberen Lions oplossingen te vinden voor problemen in de samenleving. Ga voor meer algemene informatie over de (inter)nationale Lions organisatie naar een van de onderstaande websites (klik op Logo).