We Serve

LIONSCLUB TSUYTENDE WADDINXVEEN

Maakt deel uit van het landelijke district 110AZ en daarbinnen zone 3A

Opgericht: 26 januari 1999

De Lionsclub Tsuytende is een charitatieve serviceclub waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken. De club maakt deel uit van de wereldwijde associatie LIONS INTERNATIONAL die in 2017 haar 100 jarige bestaan zal vieren.

Elke 2e dinsdag van de maand komen de Lions bij elkaar in Restaurant De Landerij aan de Zwarteweg 6 in Waddinxveen. Zij bespreken dan de lopende projecten en activiteiten. Op de 4dindag van de maand komen zij bij een van de leden bij elkaar.

________________________________________________________________________________________________
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 24485289 Lionsclub Waddinxveen 't Suytende