We Serve

Lionsclub Mixed Lions Club Utrecht Novum

Dit is de site van Mixed Lions Club Utrecht Novum. Een club jonge mensen die is aangesloten bij de wereldwijde organisatie Lions International.

Over Mixed Lions Club Utrecht Novum

Mixed Lions Club Utrecht Novum is een enthousiaste club vrouwen en mannen tussen de 30 en 55 jaar die zich geheel belangeloos inzet voor, met name, lokale goede doelen. Wat in 2007 uit idealisme werd geboren is in korte tijd uitgegroeid tot een vrolijke, dynamische club jonge mensen die, onder de Lionsvlag, actief zijn in het Leidsche Rijn gebied.

Onze club bestaat uit mensen die graag de handen uit de mouwen steken en bereid zijn in onze leefgemeenschap projecten op te zetten.  Geheel in de traditie van Lions International worden de komende jaren projecten voor jongeren en ouderen opgestart of ondersteund. Dit betreft zowel materiële als immateriële hulp.

Mixed Lions Club Utrecht Novum is een initiatief van enkele leden van Lionsclub Vleuten-De Meern. Op dit moment telt onze club 30 leden. Het ligt in de bedoeling om langzaam uit te groeien tot ongeveer 35 leden.