We Serve

Lionsclub Zeist Ter Bergen

Welkom bij de Lionsclub Zeist Ter Bergen.

'We Serve' is ook bij ons natuurlijk het bindende en centrale motto, maar mogelijk zijn we net even anders, eigenzinniger dan je zou mogen verwachten.

De Lionsclub Zeist Ter bergen is een relatief kleine club van ongeveer 30 deelnemers, actief in de regio Zeist en Driebergen. De leden komen na het zomerreces elke 2 weken op woensdag bij elkaar.  Op een gewone programma avond ontmoeten wij elkaar in restaurant Torbijn in Langbroek.

Onze club heeft een focus op vooral lokale initiatieven. Wij willen een wezenlijke bijdrage leveren en onze diensten inzetten om 'dichtbij' het verschil te maken. Zie onze site voor ons activiteiten en ook de resultaten die bereikt zijn.

Lionsgroet,

Lions Zeist Ter Bergen

Er zijn nog geen reacties.