Vergaderingen

Locatie:

Onze maandelijkse ledenvergadering wordt gehouden in Sociëteit Standvastigheid, Phoenixstraat 9 in Delft.

Agenda:

Op onze ledenvergadering bespreken we ontwikkelingen in de Delftse samenleving, onze maatschappelijke activiteiten, nieuwe suggesties voor goede doelen en staan we stil bij het lief en leed van onze leden. De vergaderingen duren van circa 18:00 tot circa 20:30 incl. een eenvoudige maaltijd.

Iedere 2-de woensdag van de maand met uitzondering van de maand juli.

Bijzondere vergadering:

Op elke 4-de vrijdag van de maand (met uitzondering van de maand juli en december) opent één van onze  Lion's zijn deuren en ontvangt de leden van 20:00 uur tot…..

Op deze bijzondere en huiselijke avonden worden interessante sprekers van buiten de club uitgenodigd om een presentatie over een bepaald onderwerp te geven.