Wijnpreuvenement 2014

Op zondag 23 november 2014 organiseren wij opnieuw het wijnpreuvenement. Vanaf 15:00 tot 18:00 uur in Restaurant "Alfreds" te Alphen aan den Rijn kunt u maar liefst 48 wijnen proeven die door 4 wijnleveranciers zijn geselecteerd. U kunt wijnen bestellen voor een prijs (inclusief de opslag voor het goede doel) die lager is dan de prijs die u in de winkel betaalt. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Geldzorg Alphen aan den Rijn.

De deelnemende wijnleveranciers zijn:

Klik met uw muis op onderstaande afbeelding en het overzicht met alle wijnen die u tijdens het wijnpreuvenement kunt proeven en bestellen opent in uw browser. Met de rechtermuisknop kunt u het bestand opslaan op uw eigen computer. Op die manier kunt u bij de ontvangst van uw bestelling de informatie over de wijnen nog eens nalezen.