Activiteiten

Als Lions Club Berkel en Rodenrijs organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten voor Goede doelen. Dat kunnen activiteiten zijn in natura, waarbij de Lions de handen uit de mouwen steken en zelf voor een goed doel aan de slag gaan. Op deze manier hebben de Lions al eens een tuin bij een zorginstelling opgeknapt, afval opgeruimd in de Sterrenwijk en het fietspad op de Landscheiding schoongemaakt en in 2012 het verven van de gangen bij zorginstelling Bavo Europoort in Berkel en Rodenrijs.

In de afgelopen jaren hebben wij ook, samen met onze collega-clubs Bleiswijk (per juni 2012 helaas gestopt) en/of Bergschenhoek Winterpakketten gemaakt en verspreid onder de minder bedeelden in de gemeente.

Uiteraard is het altijd mogelijk om ons / onze activiteiten te sponsoren. Ook kunt u geld doneren voor onze goede doelen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Hieronder treft u links aan naar de activiteiten welke wij in het seizoen 2012-2013 hebben gedaan: