10-03-2018
N/A - N/A
De grootste vrijwilligersactie van Nederland

NLdoet 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Ook wij dragen ons steentje bij aan deze actie. Op dit moment is de commissie nog aan het bedenken welke activiteiten goed aansluiten bij onze club. Zodra die lijst bekend is, zal deze voorgelegd worden. Hier kunnen wij dan een keuze uit maken.