Lions helpen, het motto is: 'We Serve'

Lions helpen waar zij kunnen en niet alleen omdat het een van de belangrijkste doelstellingen van de Lionsorganisatie is. Zij doen dat gewoon graag en op allerlei manieren. Iedere Lionsclub organiseert acties en evenementen, om fondsen te werven voor goede doelen, door zelf de handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Kijk op de clubwebsites welke projecten de clubs organiseren.

Stichtingen en werkgroepen

Sommige Lions steken veel energie in specifieke projecten, die in de loop der jaren tot landelijke stichtingen of werkgroepen zijn uitgegroeid. U vindt ze in de linker kolom.

Februari 2016, nieuwe stroom vluchtelingen in Syrië, LCIF bestelt 10.000 slaapzakken.

Lions Clubs International Foundation, LCIF, heeft 10.000 slaapzakken en kussens besteld.

Lions uit Turkije, Libanon, Jordanië en Griekenland  zullen ze uitreiken aan vluchtelingen die dat nodig hebben.

Februari 2016, aardbeving in Taiwan, Lions Multiple District 300. LCIF roept op tot donatie.